Talven väri

Tämä hankinta on pitänyt esitellä jo jonkin aikaa, mutta nyt kun talvi tekee ihan oikeasti tuloaan, niin tällekin taitaa olla oikea hetkensä. (täällä maaseudun kotikotona taisi tulla pysyvä lumi eilen)

Osaan harvoin ostaa kausivaatteita mulloin kuin omana kautenaan, mutta viime kesänä Elloksen valikoimaa selatessa osui silmään rutkassa alennuksessa ollut talvitakki. Alunperin hintaa oli ollut yli satasen, nyt villakangastakista joutui pulittamaan vaivaiset 42 euroa. Takki oli vielä kuvien mukaan kauniin punainen, mikä houkutteli tällaista yleensä mustan turvautuvaa, joka aina jossain välissä talvea kaipaisi kuitenkin lisää väriä.

Sitten taki tuli, avasin paketin ja...  No eihän se ollut punainen, vaan oranssi! Olisi pitänyt lukea esittely tarkemmin.

 Harmistuneena ajattelin, että se ssiitä väripilkusta stten. Palautus oli ensimmäinen reaktio, sillä tavallisesti en todellakaan ole oranssin värin ystävä.

Tovin mallailtuani takkia päälleni ja totuteltuani väriin totesin, että ehkä ei sittenkään. Väri sopi omiin väreihini yllättävän hyvin, eikä tämä oranssi ollut niin häiritsevän oranssi. Sävyssä on oikeastaan himean murrettua punaista, mikä tekee siitä oikeastaan tiilenpunaisen. Niinpä takki sai jäää odottamaan niitä pimeitä talvipäiviä, kun kaipaan jotain piristystä.


Tämä huppu sinetöi diilin. Vanhassa mustassa takissanikin on suuri huppu, mutta tämä on kyllä vielä valtavampi. Oiva keino suojautua pohjoistuulen päin naamaa heittämiä jääkiteitä vastaan. Ja epäsosiaalisina päivinä pääsee piiloon, jos kohtaa ei-toivotun ihmisen!


Perjantain kunniaksi tuttuun tyyliin seuraa myös linkkivinkki. Kaikki kotiaskartelijat, hophop inspiroitumaan Saved by Love Creations -sivuston DIY-ideoista. Aihepiirejä löytyy niin kodinsisustuksesta koruihin ja kausiaskarteluihin. Ilmaisia printattavia kaavojakin löytyy aika kasa. Pinterestiin mieltyneille myös tiedoksi, että tältä naiselta löytyy myös lopumattomaasti seurattavaa siellä puolella.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

2 kommenttia:

  1. Kaunis takki! Onko sulla muita blogeja kun täällä näyttää olevan niin hiljaista.

    VastaaPoista