Perinteiset pääsiäiskoristeet modernimpaan tyyliin

Kyllä kodin kausisomisteissa on ihan oma ilonsa. Toki löytyy ihmisiä, joita moinen kiinnostaa kiviäkin vähemmän, mutta itse pidän ympäristöni koristelusta juhlan ja vuodenajan mukaan. Loistava yhditelmä tähän on vielä sen, että rakastan käsin tekemistä ja kunnon näpertelyä.

Tämän vuoden pääsiäismuniin tarvitsin vain pari eripaksuista permanenttitussia ja hopeatussin. Näin sai tyhjennetyt kananmunakuoret uudet graafisista kuvioista inspiraationsa saaneet asut ylleen.


Näitä oli niin hauska piirrellä tv:n katselun lomassa, että lisääkin olisi mieli tehnyt luoda. Hyviä kuosi-ideoitakin löytyisi netistä pilvin pimein.

Munasten lisäksi hain kevät- ja pääsiäiskoristukseksi muutaman erilaisen oksan maljakkoon. Ne kasvattivat muutamassa päivässä kauniin heleänvihreät lehdet. Lisäsin mukaan myöhemmin vielä muutaman paperisulan, jotka toistivat munien värimaailmaa.


 Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 kommenttia:

  1. Nää koristeethan on ollut hienoja. Pitääpä laittaa korvaan taa ensi vuotta varten.

    VastaaPoista