Uusi blogikausi alkakoon

Helei ja anteeksi.  Minun blogielämäni näyttää olevan hyvin kausipainotteista. Kun joulun aikaan käytän bloggaamiseen paljon energiaa ja huomiota tuolla joulublogin puolella, on sen jälkeen takki kovin tyhjä. Jollain lailla myös vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat arkielämässä sellaisia, että sitä vain yrittää sinnitellä arjessa eteenpäin. Energiat vin menevät muualle.

Eipä siinä, että viime kuukausina olisi ollut mitään bloggaamisen arvoistakaan. Pienessä yksiössänikään ei ole tapahtuntu suuria muutoksia. Nämä "talvikuukaudet" ovat olleet harvinaisen rumia ja ankeita, ehkä se on vaikuttanut mielialaankin. Kuvitelkaa, yleensä Helsingissäkin pääsee helmikuun hohtavilla keväthangilla harrastamaan muun muassa tällaista.


Eipä olla tänä talvena kävelty merenjäällä, ei.
 
MUTTA! Nyt alkaa aurinko paistaa niin  ulkona kuin omssa elämässäkin. Elämä alkaa tästä taas aktivoitua ja inspiraatiota sekä bloggaamisen aiheitakin ilmaantua, eli nyt se taas lähtee. Tervetuloa siis mukaan. Ilmoitelkaahan myös kommenteissa, jos juuri sinulta löytyy oma blogi. Uutta luetatvaa on aina kiva keräillä listoille.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti