Follof Fridayn elvytys: Ikea Hackers

Hellou, mikä ihana viikonloppu onkaan tulossa ja sen saan viettää maaseudun rauhassa perheen kanssa.

Sen kunniaksi päätin elvyttää niinikään tauolle jäänehen Follow Fridayn. Tämän perjantain linkkivinkki johdattaakin todelliselle DIY-, tuunaus- ja kierrätysinspiraation ihmelähteelle.

Kuvat: Ikea Hackers
Uskoisitko, että ylläolevat huonekalut ovat Ikean tuottamia?  Se on nimittäin totta. Joku onkin saattanut aiemmin kuulla termin "Ikea hack", joka tarkoittaa siis Ikean kalusteiden tai muiden tuotteiden muokkaamista omaan makuun tai käyttötrakoitukseen sopivaksi.

Ikea Hackers sivustolle kuka tahansa saa lähettää oman Ikea hackinsa ja ohjeet sen toteuttamiseen muiden iloksi. Sivustolle onkin kertynyt jo melkoinen määrä ideoita koristeista suuriin huonekaluyhdistelmiin. Vaikeustasotkin vaihtelet supersimppelistä vähän vaativampaan, eli jokaiselle jotakin. Suurimmaksi osaksi nämä tuunausket aiheuttavat ainakin minulle äimistystä siitä, miten joku voi keksiä noin nerokkaita ideoita. Mutta näin nuo nerokkuudet sentään jaetaan.

Miten on, oletteko itse muokanneet kalusteita vastaavalla tavalla?

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 kommenttia:

  1. Hei,hinoja ideoita! Blogissani on sinulle haaste :-) http://piajapojat.blogspot.fi/2013/09/vastaus-blogi-haasteeseen.html

    VastaaPoista