Pysähtyneen ajan Seurasaari

Eräässä ohjelmassa kesäisen suomalaisen järvimaiseman äärellä seissyt juontaja totesi, että vaikka hän asuukin kaupungissa, niin oikea koti oli hänelle siinä hetkessä, siinä näkymässä.

Toisinaan noita hetkiä tulee itsellekin. Vietin taannoin lähes meditatiivisen lauantai-illan Seurasaaressa. Siellä uskomattoman kauniissa ympäristössä ja ilta-auringon kellertäväksi maalaamassa luonnossa olo oli lähes meditatiivinen. Vielä kun mukaan lisäsi museoalueen pysähtyneen ajan, mieli asettui jonnekin yllättävänkin seesteiseen lepotilaan.




Tämä rakennus on nimeltään Kalevalankehto ja se on tarkoitettu pieniin tapaamisiin tai mietiskelyyn.





Tällaisia pääntyhjennysretkiä todella tarvitsee joskus. Jostain syystä itselleni parhaiten tehoaa juuri paikat, joissa on luonto lähellä.

Ja luontoa aasinsiltana käyttäen, minun elämässäni puhaltaa nyt hieman uudet tuulet. Aloitan nimittäin elokuussa puutarha-alan opinnot. Jo jonkin aikaa ole pyöritellyt ajatusta siitä, mitä elämälläni teen, koska se tuntui junnaavan pahasti paikallaan tämänhetkisen alani huonon työtilanteen vuoksi. Ja vähän muutenkin. Nyt tuntui siltä kuin joku korkeampi voima olisi tuonut tämän mahdollisuuden syliini melkein itsestään. Hiukan tämä uskonloikka hirvittää, mutta samalla olen innoissani ja uskon vahvasti siihen, että asiat järjestyvät.

Jos elämässä ei uskalla joskus ottaa riskejä, vaan tekee aina siten kuin turvallisimmalta tuntuu, voiko hienoimpia asioita saavuttaakaan?





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti