Katso välillä tarkemmin

"The delight is in the details" eli ilo tai nautinto ovat yksityiskohdissa, näin sanotaan. Mutta miten usein ihmiset kulkevatkaan tämän onnen ohi arkielämässään. Katsotaan ympärille, muttei kuitenkaan nähdä niitä todella näkemisen arvoisia asioita. Kuunnellaan yleistä äänten sorinaa, mutta ei poimita sieltä sitä kauneinta ääntä. Kuljetaan elämän viemänä, mutta ei pysähdytä miettimään, miltä minusta juuri nyt tuntuu.

Siispä tämä blogi on pyhitetty noille asioille. Niille pienille yksityiskohdille, jotka tuovat omaan elämääni edes hetken iloa ja onnentunnetta. Oli se sitten jokin kaunis esine, sykähdyttävä tapahtuma tai tunteiden täyttämä hetki. Näin saan myös kerättyä noita muistoja talteen.

Blogin painopiste tulee varmasti olemaan materiassa, esimerkiksi sisustuksessa, käyttötavaroissa ja pukeutumisessa. What can I say - pidän kauniista esineistä ympärilläni ja saan niistä iloa. Kuitenkin tulen varmasti jakamaan myös noita aineettomia hetkiä, retkiä ja tilanteita, joita elämässä tulee vastaan.

Siispä tervetuloa mukaan, toivottavasti edes vähän iloa ja elämän yksityiskohtien arvostusta tarttuu myös aktiivisten tai satunnaisten kävijöiden mukaan.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti