Tilaisin yhden tällaisen keittiön, kiitos

Piipahdin eilen Ikeassa ja päätin porhaltaa näyttelytason läpi niin lujaa, etten ehtisi täyttää päätäni jälleen kerran kaukaisilla haaveilla. Mutta kun pääsin yhden kulman ympäri, niin siinä se oli - unelmieni keittiö, tai ainakin hiiskatin lähellä sitä tämänhetkistä haavekuvaa. Ja kyllä, tottahan siitä piti ottaa kuva talteen jotain etäistä tulevaisuutta varten.


Minulle tosin tulisi joko vaaleasävyinen tai tummapuinen saareke ja kaappien sävy saisi olla himpun verran vaaleampi ja lämpimämpi. Myös seinän tiilet rouheammiksi.  (jaahas, heti alkoi vaatimuksia tippua)

Joka tapauksessa, harmaat kaapistot keittiössä ovat alkaneet kovasti miellyttää silmää ja kun vielä pitkäaikaisiin ihasteluihin kuuluu mustavalkoruudullinen lattia ja tiiliseinä, niin tässähän tämä. Vielä kattohirret näkyviin, niin oijoi.

Tuosta harmaasta tosiaan, se on jännittävä väri, kun pienillä sävyeroilla siitä saa kylmän ja tumman tai lämpimän ja valoisan pehmeän. Jälkimmäistä siis itse hakisin. parasta olisi, jos harmaasta kuultaisi puu läpi.Ylin kuva HGTV, alimmat Pinterest-löytöjä, joiden alkuperä tuntematon.

Haaveita, haaveita. Ehkä vielä joskus. Tosin pelkään sitä, että joskus oikeasti saisin vapaat kädet suunnitella jotain tällaista, miten ikinä voisin tehdä lopullisia päätöksiä?

---

Oletteko muuten koskaan kuulleet satojen sorsien kaakattavan yhtäaikaa? Voin kertoa, että on vinkeä ääni, kun sunnuntain ilta-aurinkokävelyllä tämän näyn kohtasin.

Reppanoilla on hiukan rajattu reviiri, miksi ihmeessä tänne jäitte?

Nauratti tosin ajatella, miten hämmentynyt meidän suuri metsäkoira tästä näystä olisi. Se ei ymmärtäisi ollenkaan ja pelkäisi varmaan, että jokaisen noista joutuu vielä yksin noutamaan.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti