Tykkään sun tyylistä eli blogilöydös

Follow Fridayn aika!  Haluan jakaa tänään blogin, johon itsekin törmäsin vasta hetki sitten. Mutta ah, saatatte tietää sen mahtavan tunteen, kun löytää blogin, jonka pitäjän tyyli ja visuaaliset mieltymykset tuntuu  olevan niin linjassa omien mieltymysten kanssa, että lähes kaikki blogissa on pelkkää iloa silmälle. Kun tietää, että tässä blogissa on kaikki ainekset yhdeksi suosikiksi ja inspiraation lähteeksi.

Näin kävi tässä tapauksessa. Come on, jos abnnerikuvassa on jo patinoitunutta hopeaa, niin homma on jo pitkälti myyty minulle. Myös tuunaus/DIY-aiheet voitti puolelleen. Eli käykääpäs kurkkimassa kaunista Multarinne-blogia. Blogi on vieläpä melkoisen uusi, näköjän viime joulukuussa alkunsa nähnyt ja on aina mukava vinkata nuorista löydöistä, joita kaikki eivät ole vielä löytäneet.

Perjantaitunnelmiin vähän ihanaa Ellie Gouldingia. Koska nyt on vähän sellainen olo, että mitä vain voi tapahtua.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

1 kommenttia:

  1. Kiitos ihan hurjasti. Sulla on kyllä mahtava tyyli kirjoittaa!! Lukijaksi ilmoittautuu tämä tyttö! :)

    VastaaPoista