Keijukaisia puutarhassa

Törmäsin pari päivää sitten johokin niin kauniiseen, että lähes mykistyin. Ja yhä näitä kuvia katsellessa jään vain ihailemaan, miten kylmästä materiaalista saa jotai niin herkän kaunista.

Kyseessä on siis brittiläisen Robin Wightin keijukaispatsaat, jotka on muotoiltu kokonaan ruotumattomasta teräsrautalngasta. Törmäsin näihin ensimmäisen kerran tässä artikkelissa. Lisää löytyy herra Wightin omilta sivuilta.


 

Suosittelen katsomaan lisää kuvia linkkaamiltani sivuilta. Patsaat näyttävät upeilta erilaisissa valaistuksissa ja myös vesisateessa tai pakkaskuurassa.

Ja tiedättehän, miten joskus iskee melkein kipeä olo, että olisi IHAN PAKKO saada jotain. Nämä ovat sellaisia minulle. Miten rakastankaan ajatusta, että minulla olisi oma puutarha, jossa Wightin keijukainen tanssisi tuollaisen puhalluskukan kanssa. Itseasiassa kelpuuttaisin myös vaikka vain muutaman voikukankin, sillä nekin ovat upeita. Näitähän siis myös voi tilata taiteilijalta vaikka omein toiveiden mukaan, mutta hinnat hirvittävät (tietenkin) ja ilmeisesti kaikkia mahdollisia malleja ei voida toimittaa tänne asti. Snif.

Tosin tuolla myydään myös diy-pakkauksia, jonka avulla voi tehdä itse pienemmän keijukaisen. Teosten tekotavasta lukeneena prosessi ei itseasiassa ole mielestäni monimutkainen näin käsitöitä rakastavana, muttaolen joskus koulun kuvaamataidossa vääntänyt jonkinlaista rautalankapatsasta ja se oli aika tuskainen homma.  Ehkä kuitenkin vielä joskus muistan tämän ja vaellan rautakauppaan.

Sitten kun on se piha. Vaikka eihän minun tekeleeni voisi olla läheskään yhtä kauniita.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti