Tässä tärkeysjärjestyksessä

Elämä on joskus valintoja täynnä. Pääsiäisenä olisi ystävän polttarit ja vaikka kuinka rakastan tällaisia ystävien hilpeitä kokoontumisia, olen jättämässä meiningit väliin. Vapaaehtoisesti vieläpä.

Sen sijaan suunnistan kotiseudulle, perheen ja suvun seuraan. Kas kun minua tarvitaan leipomaan pääsiäisen aikana kolme vuotta täyttävän siskonpojan Mörkö-kakkua (pikku-ukkelia kiehtoo kaikki jännittävä ja tämä oli oma toiveensa), tiedossa on myös pitkästä aikaa samallapaikkakunnalla olevien laspuudenystävien illanvietto ja tietysti suvun lankalauantain kokoontuminen omalle pääsiäiskokolle.


Tällä kertaa suku vetääkin sen kaikista pidemmän korren puhtaasti siitä syystä, että tällä hetkellä yhdessäololla on melkoisesti tärkeämpi merkitys. Eräs läheinen sukulainen kun sai vähän aikaa sitten uutisia, joiden mukaan on vain 50 %:n mahdollisuus siihen, että hän on kanssamme vielä ensi vuonnakin.

Tämän asian otan nyt luonnollisesti huomioon laittaessani asioita tärkeysjärjestykseen. Nyt täytyy arvostaa ison sukumme läheisyyttä ja nauttia jokaisesta pienestä hetkestä ja perinteestä yhdessä.


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hello We are OddThemes, Our name came from the fact that we are UNIQUE. We specialize in designing premium looking fully customizable highly responsive blogger templates. We at OddThemes do carry a philosophy that: Nothing Is Impossible

0 kommenttia:

Lähetä kommentti